Hoppa till huvudinnehåll

Italiensk bokcirkel: Il circolo del libro (distans)

Våra bokcirklar i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt samt att utveckla ditt läsande

På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Bokcirkel
Våra bokcirklar i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt samt att utveckla ditt läsande. För att gå en bokcirkel i italienska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

B1/B2 
Jag kan förstå, höra eller läsa mer utvecklat språk som långa och komplicerade faktatexter och litterära texter. Jag kan uttrycka mig flytande och spontant utan att söka efter rätt uttryck. 

Litteratur

Cose di cosa nostra di Giovanni Falcone.

ISBN: 8817096083

Upplägg
Det här är distanskurs som genomförs med videoträffar på angiven tid via Microsoft Teams. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
488133
Startdatum
07 februari 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
12:00–13:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
6
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
Distans på nätet
Pris
1750 kr
Cirkelledare
Nicoletta Consumi
Anmäl dig