Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Italienska A2 med lätt konversation

Oavsett om ditt mål är att lära dig beställa gelato på solsemestern i Italien eller läsa om maktstriderna i Romarriket på originalspråk har vi rätt kurs för dig.

Opera! Calcio! Osso buco! – Välkommen till La Bella Italia!  På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina italienskakunskaper.

Konversationskurs
Våra konversationskurser i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen diskuterar vi aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i italienska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial tillkommer.

A2
Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Litteratur
Per questo mi chiamo Giovanni
Av: Luigi Garlando
ISBN: 9788817064071

Grammatica della lingua italiana Per stranieri A1–A2
Av Roberto Tartaglione, Angelica Benincasa
ISBN: 9788861824065

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
451041
Startdatum
05 september 2018
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
14:00–15:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
4
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
1690 kr
Cirkelledare
Davide Maccaro
Anmäl dig