Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Italienska konversation B1B2

Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Opera! Calcio! Osso buco! – Välkommen till La Bella Italia!. På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina italienskakunskaper.

Konversationskurs
Våra konversationskurser i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen diskuterar vi aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i italienska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial kan tillkomma.

Litteratur
Ad occhi chiusi, Gianrico Carofiglio
ISBN: 9788838919053

Grammatica della lingua italiana Per stranieri A1-A2
Av Roberto Tartaglione, Angelica Benincasa
ISBN: 9788861824065

B1
Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

B2
Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
451068
Startdatum
03 september 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
12:00–13:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
5
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
1690 kr
Cirkelledare
Davide Maccaro
Anmäl dig