Hoppa till huvudinnehåll

Japanska A1 Termin 1

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Konnichiwa! Är du fascinerad av Japan och vill lära dig japanska från grunden? På en kurs i japanska lär du dig ett nytt språk och får bättre förståelse för japansk kultur. Då är det här språkcirkeln för dig!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Litteratur
Ledarens egen litteratur

Ledare
Tomoka Hana är född och uppvuxen i Tokyo men flyttade till Sverige 2014 för att studera språk. Hon talar förutom japanska två typer av kinesiska: mandarin och shanghainesiska ´samt engelska och svenska.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477610
Startdatum
06 oktober 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1540 kr
Cirkelledare
Penghua Hua
Anmäl dig