Hoppa till huvudinnehåll

Japanska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Är du intresserad av Japan och japansk kultur? Vill du lära dig japanska från grunden? Under kursen kommer du att lära dig japanska tecken, hur man hälsar, räknar, ställer frågor och beskriver saker med enkla ord på japanska. Ingen lärobok används, endast läromedel som cirkelledaren förbereder.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Ledare
Tomoka (Penghua Hua) är född och uppvuxen i Tokyo, Japan. Hon studerar lingvistik och filologi. Utöver japanska talar hon svenska, engelska, mandarin kinesiska och shanghainesiska.

Du som deltagare på denna studiecirkel får även rabatt på Asiatiska Film Festivalen HT21 (gäller visningarna på Grand). Mer information kommer!


Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484346
Startdatum
07 september 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:30–20:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
11
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1540 kr
Cirkelledare
Penghua Hua
Anmäl dig