Hoppa till huvudinnehåll

Kinesiska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större.

Kinesiska är en samlingsbeteckning för de olika dialekterna i Kina. På denna kinesiskakurs läser vi mandarin.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Litteratur
Discover China, Level 1
ISBN: 9780230405950

OBS! Undervisningen i denna kurs sker på engelska och kinesiska.

Ledare
Yi-Ting Chen är ledare i kinesiska hos ABF Stockholm. Hon har undervisat kinesiska i åtta år i Sverige, USA, England och Taiwan. Har tidigare varit adjunkt i Kinesiska på Institutionen för Asien-, Mellanöstern- och Turkietstudier, Stockholms universitetet.

Du som deltagare på denna studiecirkel får även rabatt på Asiatiska Film Festivalen HT22 (gäller visningarna på Grand). Mer information kommer!

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
491425
Startdatum
05 september 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
19:30–21:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
6
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2300 kr
Anmäl dig