Hoppa till huvudinnehåll

RESERVLISTA Körkortsteori för arabisktalande (AMK-2)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK-2) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Denna kurs vänder sig till dig som vill ta körkort för personbil (B-körkort) och behöver förbereda dig för körkortsutbildningen genom att lära dig mer om trafikregler och trafiksäkerhet.

Den här kursen är på grundläggande nivå för dig som är nybörjare.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstart så får du länk och information skickat till dig om hur du gör för att ansluta.

Upplägg

Detta är en intensivkurs som genomförs måndagar och tisdagar under fem veckor kl.10.00–13.15 (inkl. paus) med start 4/10.

Litteratur

Trafikens grunder: ISBN 978-91-88971-24-1

Köra bil: ISBN 978-91-88377-51-7

Anmälan

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstarten. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena, varav en av de första tre träffarna.

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2021. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till den kurs du först anmält dig till.

Vem får delta?

Kursen riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
485771
Startdatum
11 oktober 2021
Veckodagar
Måndag, Tisdag
Tidpunkt
10:00–13:15
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
Distans på nätet
Pris
Gratis
Cirkelledare
Leila Ourahmane
Anmäl dig som reserv