Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Alla kan sjunga på spanska!

Vill du sjunga körsång på spanska i en härlig och glad grupp?

Prova på kursen "Alla kan sjunga på spanska!", som är en prestigelös sånggrupp för dig som vill sjunga låtar på spanska, oavsett nivå eller förkunskaper. Under ledning av cirkelledaren Andrés Esteche, använder vi oss varandras delade kunskaper och sångglädje för att skapa en grupp där vi utvecklar både våra språkkunskaper och sångkunskaper. Utöver körledaren Andrés, medverkar en pianist som ackompanjerar gruppen.
Till hösten kommer en terminskurs. Välkommen med din anmälan.

Förkunskaper
Du är varmt välkommen oavsett nivå, vi anpassar texterna och sången i gruppen efter det.

Ledare
Andrés Esteche är uruguayare född i Argentina. Bott 10 år sammanlagt i Uruguay och 2 år i Spanien. Utbildad musikalartist på Göteborgs Performing Arts School och skådespelare på Stockholms Teaterhögskola (numera STDH). Han har varit med i ett flertal professionella musikaler och teaterföreställningar men jobbade även som sång, dans och teaterlärare för alla åldrar på ABF Norra Värmland 2011-2012. Hans teatererfarenheter började redan i Uruguay som 15-åring. Gick även en regi och dramaturgi-kurs i Barcelona Spanien.

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
476391
Startdatum
10 juni 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
25
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
250 kr
Cirkelledare
Andrés Esteche Caratte