Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

NYHET Spanska inför resan

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större.

Barcelona, Madrid eller Costa del Sol? Kanske vill du friska upp språkkunskaperna inför resan? I denna kurs ligger fokus på terminologi som du har användning av under resan. Under kursen lär du dig att beställa mat på restaurang, klockan, siffror och priser, vanliga fraser under en hotellvistelse och hur du frågar om vägen.

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål. ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial kan tillkomma.

Ledare
Elizabeth Carrera Lujan är en av våra mest populära cirkelledare med många grupper på olika nivåer. Såhär säger Elizabeth själv om sitt arbete: "Jag blir alltid glad när jag träffar mina deltagare. De är så ambitiösa och vill verkligen lära sig."

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
451281
Startdatum
06 september 2018
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
19:15–20:45
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
5
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
1690 kr
Cirkelledare
Elizabeth Carrera Lujan
Anmäl dig