Hoppa till huvudinnehåll

Persiska (farsi) nybörjare (distans)

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Persiska, är ett iranskt språk inom den indoiranska grenen av de indoeuropeiska språken. Språket talas av ca 20 miljoner människor runt om i världen.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Litteratur
Eget material

Upplägg
Det här är distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Microsoft Teams på kursens fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477807
Startdatum
23 september 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
5
Plats
Distans på nätet
Pris
1540 kr
Cirkelledare
Saeed Nasiri
Anmäl dig