Hoppa till huvudinnehåll

Portugisiska A1

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Lär dig grunderna i portugisiska, ett romanskt språk som bland annat talas i Brasilien, Angola och Mozambique sedan Portugals tid som kolonialmakt. Ca 240 miljoner människor talar portugisiska. Ledaren pratar brasiliansk portugisiska men går även igenom vissa skillnader mellan europeisk och brasiliansk portugisiska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå A1
Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (24 studietimmar).

Litteratur
Litteratur bestämts på första träffen:
Novo Avenida Brasil 1 alt. 2
ISBN:9783125283121
ISBN:978851254520

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns..

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481651
Startdatum
23 februari 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
7
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1540 kr
Cirkelledare
Patricia Guia O'Sullivan
Anmäl dig