Hoppa till huvudinnehåll

Portugisiska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Lär dig grunderna i portugisiska, ett romanskt språk som bland annat talas i Brasilien, Angola och Mozambique. Ca 240 miljoner människor talar portugisiska. Ledaren pratar brasiliansk portugisiska men går även igenom vissa skillnader mellan europeisk och brasiliansk portugisiska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Litteratur
Information om studielitteratur kommer inom kort.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
491427
Startdatum
15 september 2022
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
19:15–20:45
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
11
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2300 kr
Cirkelledare
Luiz Oliveira
Anmäl dig