Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Sommarkurs Frankrike kulturen maten politiken A2

I denna intensivkurs i franska får du göra ett antal olika nedslag i fransk kultur. Kursen avslutas med ett besök på en fransk restaurang tillsammans med hela gruppen. Bonjour!

Teman
Fransk politik
Matlagning
En fransk bok
Fransk tourism
Franska sångare

Nivå: A2
Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Ledare
Brigitte Covas-Hjortblad.

Franska
Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska.

Konversationskurs
ABF Stockholms konversationskurser i franska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen får du tillfälle att diskutera aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i franska behöver du ha vissa förkunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Praktiskt
Lunch tillsammans efter sista tillfället. Restaurang meddelas vid första kurstillfället.

Kostnader
Kostnader för studiematerial tillkommer. Lunchen betalas av deltagarna själva.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
450790
Startdatum
26 juni 2018
Veckodagar
Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
10:00–11:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
3
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
995 kr
Cirkelledare
Brigitte Covas Hjortblad
Anmäl dig