Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Sommarkurs Franska inför resan A1

Välkommen till en franskakurs för dig som är nybörjare i det franska språket och vill besöka Frankrike. På den här studiecirkeln går vi igenom enkla fraser såsom vägbeskrivningar, hur du beställer mat på restaurang och vanliga frågor i hotellreceptionen.


Nivå
A1: Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (24 studietimmar).

Ledare
Pierre Barin-Turica

Franska
Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska.

Konversationskurs
ABF Stockholms konversationskurser i franska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen får du tillfälle att diskutera aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i franska behöver du ha vissa förkunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial kan tillkomma.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
450083
Startdatum
02 juli 2018
Veckodagar
Måndag, Onsdag, Fredag
Tidpunkt
13:00–14:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
9
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
995 kr
Cirkelledare
Pierre Barin-Turica
Anmäl dig