Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Sommarkurs Italienska inför resan

Sicilien, Sardinien, Rom eller Toscana? Friska upp språkkunskaperna inför resan!

 I denna kurs ligger fokus på terminologi som du har användning av under resan. Under kursen lär du dig att beställa mat på restaurang, klockan, siffror och priser, vanliga fraser under en hotellvistelse och hur du frågar om vägen.

Ledare
Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon firar 50 år med ABF i år. Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 nu men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen."

Italienska
Opera! Calcio! Osso buco! – Välkommen till La Bella Italia! Oavsett om ditt mål är att lära dig beställa gelato på solsemestern i Italien eller läsa om maktstriderna i Romarriket på originalspråk har vi rätt italienskakurs för dig. På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial kan tillkomma.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
450575
Startdatum
25 juni 2018
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Tidpunkt
10:00–13:15
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
1
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
1250 kr
Cirkelledare
Ulla-Britt Nire
Anmäl dig