Hoppa till huvudinnehåll

Lär dig italienska genom maten på distans

Opera! Calcio! Osso buco! – Välkommen till La Bella Italia!

Detta är en nybörjarkurs av det lite mer intensiva slaget. Vi lär oss italienska på ett mindre traditionellt vis, genom en receptbok.

Oavsett om ditt mål är att lära dig beställa gelato i Italien eller läsa om maktstriderna i Romarriket på originalspråk har vi rätt italienskakurs för dig. På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg
Detta är en nybörjarkurs av det lite mer intensiva slaget. Vi lär oss italienska på ett lite mindre traditionellt vis genom att läsa recept & lära oss om italiensk mat.
Kursen avslutas med besök på en italiensk restaurang i Stockholm, maten ingår i avgiften.
Restaurang meddelas vid kursstart.

Ledare
Nicoletta Consumi är född i Italien, hon har bott i Sverige och undervisat under flera år. Det som kännetecknar Nicolettas sätt att lära ut är olika kreativa vis att ta sig an språket. Ni får en garanterat rolig och annorlunda upplevelse.

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
476197
Startdatum
02 juni 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
8
Plats
Distans på nätet
Pris
800 kr
Cirkelledare
Nicoletta Consumi
Anmäl dig