Hoppa till huvudinnehåll

Italiensk bokcirkel

Våra bokcirklar i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt samt att utveckla ditt läsande. Bokcirkeln är på nivå A1.

Oavsett om ditt mål är att lära dig beställa gelato i Italien eller läsa om maktstriderna i Romarriket på originalspråk har vi rätt italienskakurs för dig. På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Bokcirkel
Våra bokcirklar i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt samt att utveckla ditt läsande. För att gå en bokcirkel i italienska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

A1 
Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (24 studietimmar).

Upplägg
Gruppen läser en novellbok samt diskuterar innehållet på sina träffar. Kan liknas vid en bokcirkel på italienska.

Litteratur
Il Signor Rigoni, Giovanni Ducci
ISBN: 9783190353019

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
476200
Startdatum
23 juni 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
12:00–13:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
11
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
900 kr
Cirkelledare
Nicoletta Consumi
Anmäl dig