Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Spanska A1 termin 3

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå.

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål. ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial kan tillkomma.

A1
Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (24 studietimmar).

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
450650
Startdatum
25 september 2018
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:45–19:15
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
7
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
1690 kr
Anmäl dig