Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Spanska på lunchen A2B1

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

Lunchkonversation
Ta chansen och håll igång spanskan på lunchen! På den här konversationskursen diskuterar vi aktuella samhällsämnen, vardagsliv och kultur – på spanska förstås. Lunchkonversationen är till för dig som är dagledig eller som kan komma ifrån lite längre på lunchen.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial kan tillkomma.

A2
Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

B1
Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
451313
Startdatum
24 september 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
12:00–13:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
6
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
750 kr
Cirkelledare
Nelson Meneses Espinoza
Anmäl dig