Hoppa till huvudinnehåll

Tyska B1

Tyska är inte bara användbart. Det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung.

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina tyskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den tyskakurs som passar dig!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

B1
Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Litteratur
Lieber Deutsch 3, 2.0 
ISBN: 978-91-47-11785-7

Ledare
Alexander von Watzdorf har i grunden en juristutbildning och en lång arbetslivserfarenhet.
Tyskan är hans andra modersmål och därtill har han studerat och undervisat i tyska under 20 års tid och håller därmed en hög kvalitet i sina studiecirklar.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
488081
Startdatum
07 februari 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
4
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2100 kr
Cirkelledare
Alexander von Watzdorf
Anmäl dig