Hoppa till huvudinnehåll

Vi ser på fransk film & diskuterar tillsammans

Tisdagar på Zita är synonymt med franska filmer, så älskar du film & franska är detta ett ultimat tillfälle att få kombinera dina intressen!

Tisdagar på Zita har blivit synonymt med franska filmer och  bjuder på filmer som aldrig visats i Sverige tidigare och exklusiva förhandsvisningar av kommande franska filmer. Nu startar vi i samarbete med Zita upp en studiecirkel där vi tillsammans ser på film och diskuterar innehållet efteråt. Allt detta på franska såklart, bienvenue!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Konversationskurs/filmcirkel
ABF Stockholms konversationskurser i franska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen får du tillfälle att diskutera aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i franska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

B1/B2
Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.

Upplägg
I denna grupp ligger vårat fokus på konversation med filmen som utgångspunkt.
Vi ser fyra filmer under hösten, förbereder oss inför varje visning med utskickat material från cirkelledaren. Efter föreställningens slut samlas vi i Zitas filmsalong och har ett gemensamt filmprat, detta givetvis på franska.
Era biobiljetter ingår i priset och hämtas ut i biljettkassan av cirkelledaren inför varje visning..
Gruppen samlas i Zitas foajé senast 18.15, filmen börjar 18.30 (Zita visar ingen reklam).

Vårens filmer;
(Filmerna & vårens datum presenteras här så snart Zita släppt vårens program.)

Ledare
Catherine Wallgren

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
470757
Startdatum
25 februari 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
18
Plats
Zita
Birger Jarlsgatan 37 11145 STOCKHOLM
Pris
1000 kr
Anmäl dig