Hoppa till huvudinnehåll

Anmälan till CMS sommarskola 2020

Vill du vara med och arbeta fram nya vassa idéer till arbetarrörelsen i sommar? Anmäl dig till Centrum för Marxistiska Samhällsstudiers kommande helgutbildning 5-7 juni!

Vad bygger rörelser? Vartåt rör sig Sverige, Europa och världen idag och varför? Hur arbetar vi med fackliga rättigheter, marknadshyror och klimatkamp? Vad kan vi lära
av internationella och historiska exempel? 5-7 juni samlas vi i Stockholms skärgård för att förstå tillsammans och vässa vänsterns verktyg.

Arrangemanget vänder sig i första hand till dig som vill använda de kunskaper du får under helgen till lokala cirklar.

1750 kr täcker helpension på Lillsveds kursgård med säng i delat dubbelrum och tre måltider om dagen. Den som ordnar boende på annat håll kan delta för 490 kr (två middagar och två luncher). Familjerum och barnaktiviteter finns (meddela oss genom fältet "kommentar" om du har med barn). Möjlighet till subvention finns, men undersök först om en förening kan bekosta hela eller delar av avgiften (om du är medlem i Vänsterpartiet - hör av dig till ditt distrikt eller din partiförening).

Motivera under “kommentar” i anmälan om du önskar subvention. Ange även om önskar bo på kursgården eller inte. Begränsat antal platser! Kontakta oss på hanna.cederin@cmsmarx.org med frågor.

Observera att planeringen preliminär med tanke på Covid-19. Välkommen med din anmälan senast den 14 maj. Kallelse med info om betalning kommer att skickas ut till de som antagits till kursen.

Arrangeras av Centrum för Marxistiska Samhällsstudier i samarbete med Socialistisk Politik, ABF Stockholm och ABF förbundet.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
476829
Startdatum
05 juni 2020
Veckodagar
Fredag, Lördag, Söndag
Tidpunkt
16:00–20:30
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
92
Medarrangör
Centrum för marxistiska samhällstudier (CMS)
Plats
Lillsveds kursgård
Lillsvedsvägen 100 13990 VÄRMDÖ
Pris
1750 kr
Cirkelledare
Hanna Cederin
Anmäl dig