Hoppa till huvudinnehåll

Åke Pålshammar: Hjärngympa – håll hjärnan i trim

Upplev en föreläsning som redefinierar hjärnans kapacitet! Upptäck hjärnans livslånga formbarhet, bryt myter om en statisk hjärna och lär dig praktiska strategier för att optimera din kognitiva styrka. Anmäl dig nu och öppna dörrarna till en ny förståelse av din hjärnas potential.

Välkommen till en inspirerande och tankeväckande föreläsning som kommer att omdefiniera ditt perspektiv på hjärnans kapacitet. Tidigare trodde vi att hjärnan bara var formbar under barndomen, men den senaste forskningen har öppnat dörrar till en ny verklighet. Vi är stolta över att presentera följande föreläsning:

I denna tankeväckande föreläsning kommer du att få insikter om hjärnans extraordinära förmåga att anpassa sig och förändras genom hela livet. Vi kommer att utforska det fängslande konceptet av "Hjärnans Formbarhet" och de senaste upptäckterna som har revolutionerat vår förståelse av hjärnans potential.


Föreläsningen inkluderar:

1. Myten om Statisk Hjärna: Vi börjar med att bryta ner den myt som tidigare rådde om hjärnans oföränderlighet hos vuxna och utforskar de historiska fördomar som har hindrat oss från att utnyttja hjärnans fulla kapacitet.

2. Upptäckten av Livslång Formbarhet: Du kommer att få ta del av den senaste forskningen som visar att det är möjligt att påverka och förbättra hjärnans funktion genom träning och stimulering oavsett ålder. 

3. Förståelse för Hjärnans Dynamik: Vi kommer att granska de delar av hjärnan som kan öka i storlek och effektivitet när de tränas, och hur de också kan krympa när de försummas.
4. Praktiska Strategier för Att Träna Hjärnan: Föreläsningen kommer att erbjuda konkreta strategier och övningar för att optimera hjärnans prestation, oavsett om det handlar om minnesförbättring, problemlösning eller kreativt tänkande.
5. Fallstudier och Framgångsberättelser: Vi kommer att dela med oss av inspirerande berättelser om personer som har förändrat sina liv genom att träna sina hjärnor och uppnått en ökad kognitiv styrka.

 

Varför delta:

Denna föreläsning är till för alla som strävar efter personlig utveckling och förståelse av hjärnans potential. Oavsett om du är intresserad av att maximera din inlärningsförmåga, förbättra din mentala skärpa eller helt enkelt vill förstå din hjärna bättre, kommer denna föreläsning att ge dig värdefulla insikter och verktyg.

Glöm inte att det aldrig är för sent att träna din hjärna och uppnå kognitiv styrka. Anmäl dig till vår föreläsning och ta det första steget på din resa mot att optimera din hjärnans potential. Vi ser fram emot att välkomna dig och tillsammans utforska den fascinerande världen av hjärnans formbarhet!

 

Deltagaravgift: 50 kr

Anmälning dig till Anita Ström

Telefonnummer: 070-518 44 50

Betalningen via swish eller bankgiro till PRO Hållnäs, märk din betalning med namn och e-postadress. 

Swish: 1235317664

BG: 5594-6206

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till detta givande tillfälle. 

Varmt välkommen!

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
180919
Startdatum
14 mars 2024
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
14:00–16:00
Medarrangör
PRO Hållnäs
Plats
Berggården
Fagerviken 81963 HÅLLNÄS