Hoppa till huvudinnehåll

Hanne Liljeholm: Rörelserikedom

Varför skall vi röra oss? Henne Liljeholm föreläser om vikten av rörelse genom livet och dess fördelar. Under föreläsningen kommer du hitta inspiration till ett liv av rörelse samt vilka fördelar det medför.

Vem är Hanne Liljeholm?

Hanne Liljeholm är idrottsvetare och hälsopedagog. Hon brinner för människans rätt till rörelse på sina villkor och ett samhälle där alla oavsett bakgrund får rättvisa förutsättningar till en god hälsa. Hon arbetar just nu på en Träffpunkt för seniorer 65+ i Uppsala kommun. Här håller hon i 
träningspass, workshops, odling och sociala aktiviteter.

 

Är gråa hår lika med dags för fallprevention?

Rörelserikedom är ett begrepp som innefattar hela människan och handlar om hur vi skapar förutsättningar för att vara fysiskt aktiva - livet ut. Ju mer rörelserika vi är desto mer kommer vi att delta i fysisk aktivitet. Kombinationen av kompetens, inre motivation, självförtroende och kunskap om rörelser gör rörelserikedom som synsätt och verktyg unikt i förmågan att motivera människor till ett aktivt liv. Du som är över 65 år sitter troligtvis på ovärderliga kunskaper kring rörelse du kanske inte ens tänkt på och som samhället bör ta del av. Kom och lyssna så berättar jag mer!

Deltagaravgift: 50 kr

Anmälning dig till Anita Ström

Telefonnummer: 070-518 44 50

Betalningen via swish eller bankgiro till PRO Hållnäs, märk din betalning med namn och e-postadress. 

Swish: 1235317664

BG: 5594-6206

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till detta givande tillfälle. 

Varmt välkommen!

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
180943
Startdatum
18 april 2024
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
14:00–16:00
Medarrangör
PRO Hållnäs
Plats
Berggården
Fagerviken 81963 HÅLLNÄS