Hoppa till huvudinnehåll

Hemberedskap - Bli bättre förberedd

Hur bör vi agera om kriser och katastrofer inträffar? Världsläget har gjort ämnen som prepping och krisberedskap mer aktuella än någonsin.

ABFs satsning på prepping och krisberedskap bygger på att vi tillsammans kan göra förberedelser för olika typer av kriser och katastrofer. Det kan vara större katastrofer som krig, pandemier eller långa perioder av extremväder till mer lokala kriser som exempelvis isstormar, långa strömavbrott eller bränder. Vår preppingsatsning bygger på vetskapen om att de som känner sina grannar och har nätverk i lokalsamhället har större chanser att hantera kriser på som är framtagen av ABF tillsammans med Civilförsvarsförbundet. Boken ingår givetvis i anmälningsavgiften.

Vi utgår från "Boken om hemberedskap" som är framtagen av ABF tillsammans med Civilförsvarsförbundet. Boken ingår givetvis i anmälningsavgiften.ett bra sätt.

Vi utgår från "Boken om hemberedskap" som är framtagen av ABF tillsammans med Civilförsvarsförbundet. Boken ingår givetvis i anmälningsavgiften.

cc

Anmälan på vår webb abf.se/varmland eller lisbeth.hogberg@abf.se

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
719260
Startdatum
10 oktober 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
9
Plats
Kyrkebyskolan
Sävsjövägen 38 67152 ARVIKA
Pris
100 kr
Anmäl dig