Hoppa till huvudinnehåll

3D skrivare för nybörjare.

På denna kurs får du lära dig mer om 3D-printing. Du får en introduktion med fokus på att få en grundläggande förståelse för 3D-printtekniken.

Vi inleder med en kort introduktion av vad 3D-printing är och inom vilka områden det används. Efter inledningen går vi igenom hur man förbereder en 3D-modell för utskrift och visar hur man använder 3D-printern. Kursledaren har också en del 3D skrivare till salu om man vill införskaffa sig en 3D skrivare.

Efter kursen har du fått en grundläggande förståelse för 3D-printtekniken med möjlighet till att ta hem en egen 3D-printad modell.

Kursen består av 6 tillfällen. 3 studietimmar per tillfälle.

Inget startdatum är bestämt ännu, utan kursen startar när vi har tillräckligt med anmälningar. För att kursen ska komma igång krävs minst 6 personer men max 8 deltagare.

Tips! Kolla gärna med ditt fackförbund om vilka rabatter du kan få på våra studiecirklar. En del fackförbund betalar hela eller delar av studiecirkeln.

Anmälan sker till grums@abf.se eller ring/messa Viktoria Olsén studiesamordnare/verksamhetsutvecklare på ABF Grums på 073-9739767 eller anmäl direkt här på hemsidan. 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
714187
Tidpunkt
17:00–19:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
6
Plats
ABF Grums
Sveagatan 118 66434 GRUMS
Pris
1300 kr
Anmäl dig