Hoppa till huvudinnehåll

3D skrivare för nybörjare.

På denna kurs får du lära dig mer om 3D-printing. Du får en introduktion med fokus på att få en grundläggande förståelse för 3D-printtekniken.

Vi inleder med en kort introduktion av vad 3D-printing är och inom vilka områden det används. Efter inledningen går vi igenom hur man förbereder en 3D-modell för utskrift och visar hur man använder 3D-printern. Kursledaren har också en del 3D skrivare till salu om man vill införskaffa sig en 3D skrivare.

Efter kursen har du fått en grundläggande förståelse för 3D-printtekniken med möjlighet till att ta hem en egen 3D-printad modell.

Kursen består av 6 tillfällen. 3 studietimmar per tillfälle.

Inget startdatum är bestämt ännu, utan kursen startar när vi har tillräckligt med anmälningar. För att kursen ska komma igång krävs minst 6 personer men max 8 deltagare.

Startdatum och veckodag är inte bestämt ännu.

Tips! Kolla gärna med ditt fackförbund om vilka rabatter du kan få på våra studiecirklar. En del fackförbund betalar hela eller delar av studiecirkeln.

Anmälan sker till grums@abf.se eller ring/messa Viktoria Olsén studiesamordnare/verksamhetsutvecklare på ABF Grums på 073-9739767 eller anmäl direkt här på hemsidan. 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
714187
Tidpunkt
17:00–19:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Grums
Sveagatan 118 66434 GRUMS
Pris
1300 kr
Anmäl dig