Hoppa till huvudinnehåll

65+ Jul med André Rieu

Gratis föreställning för alla över 65år, boka din biljett som vanligt på Folkets Hus hemsida. 65+ Rabatten dras sedan i kassan när du hämtar ut din biljett hos Folkets Hus

Det blir ingen jul utan André Rieu! Valsernas konung har byggt ett vinterpalats i Maastricht, där du som biopublik får hälsa på för en stämningsfull och spektakulär julkonsert.

Valsernas konung bjuder på extravagant julunderhållning från sitt nya vinterpalats i hemstaden Maastricht. Här sjungs och dansas till julsånger, romantiska valser och vackra melodier som Jingle Bells, O Holy Night och Hallelujah. Förundras över det magnifika palatset och det omgivande vinterlandskapet med sina skridskobanor.Konserten kommer garanterat att värma era hjärtan och få er i feststämning.

En oförglömlig fest för hela familjen.

André Rieu: Julen är min favorittid på året och inget kan vara bättre än att tillbringa den med mina vänner, familj och fans i min hemstad. Jag vill bjuda in biografpubliken till denna vackra resa i juletid. Ta med dina nära och kära och njut av denna spektakulära musikaliska händelse på den stora bioduken. Det blir klassiska jullåtar och några otroliga överraskningar.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
717570
Startdatum
12 december 2021
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
18:30–21:00
Medarrangör
Folkets Hus Skoghall
Plats
Folkets Hus Skoghall
Skogåsvägen 3 66330 SKOGHALL
Kontaktperson
Magnus Moberg
magnus@skoghallsfolketshus.se