Hoppa till huvudinnehåll

Tagga Ner! Föreläsning och workshop kring psykisk ohälsa, arbetsmiljö och stress 27 april-2022

Föreläsning och workshop kring psykisk ohälsa, arbetsmiljö och stress.

Under 2018 och 2019 föreläste Erika för fullsatta bibliotek, konferensrum och biosalonger runt om i Värmland och Sverige. Nu har du som facklig medlem inom LO chansen att höra hennes historia och arbete kring psykisk ohälsa under en heldag.

Innehåll: Psykisk ohälsa finns överallt. Inom alla yrken och alla samhällsklasser. I februari 2016 drabbades Erika Bergkvist av en utmattningsdepression som gjorde att hon fick pausa allt, elitidrottandet, jobbet och fritiden. Erika berättar om farorna med stress, om dålig självkänsla och om hur du kan göra för att må bättre i vardagen. Efter föreläsningen kommer deltagarna arbeta i grupp kring frågor som rör stress på arbetet, arbetsmiljö och hälsa.

Ekonomi: Deltagaravgift och eventuell förlorad arbetsförtjänst betalas av sändande organisation. Ansök om ledigt snarast hos din arbetsgivare!

Viktigt: När du anmäler dig måste du skriva med ditt personnummer, annars kan vi inte anmäla dig till kursen!

Kurslängd: Kursen är på en heldag 09.00-16.00

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
717110
Startdatum
27 april 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
50
Plats
ABF Värmland - Gräsdalen
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD