Hoppa till huvudinnehåll

Tyst, tystare, tystnad

Behöver du mer tystnad i ditt liv, men vet inte riktigt hur du ska hitta den? Låt oss hjälpa dig genom vad vi skulle vilja beskriva som en form av tyst After work, där du samtidigt lär dig om varför tystnad, natur och stillhet är så viktigt för din kropp och hjärna.

Upplägg

I en värld med ständig uppkoppling, stress och ett mediebrus har tystnad blivit en bristvara. Vi vill med den här kursen öka kunskapen medvetandet kring tystnad i vardagen samt uppmärksamma varför naturen och stillheten är så viktig för oss. Focus i kursen är att uppleva naturtystnad utomhus, s.k Skogsbad.

Vi tillbringar tid utomhus, provar avslappningsövningar mm. Hur påverkar det oss att ständigt vara nåbara och hur gör man för att få in tystnad i vardagen igen?


Ledaren Lena Bergström är utbildad Naturhälsopedagog.

Cirkeln genomförs 4 Onsdagar

Bra att veta

  • En studietimme = 45 minuter
  • Planerade kursstarter för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgiften (om inte så anges)
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart med post.
  • Du har rätt att avboka cirkeln tre dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig senare än tre dagar före cirkelstart så debiteras en avgift motsvarande halva cirkelavgiften. Vid avbokning när cirkeln redan har startat är du skyldig att betala full deltagaravgift.
    Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

 

Kontakt m.m

För mer information ring Bettan Karlsson  telefon 010-709 97 61 epost: elisabeth.karlsson@abf.se

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
714525
Startdatum
15 september 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:30–19:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
11
Plats
ABF Värmland - Byggfackens Hus
Posthornsgatan 8 65632 KARLSTAD
Pris
800 kr
Anmäl dig