Hoppa till huvudinnehåll

Vidareutbildning för Studieorganisatör 15-17 november-2022

Vidareutbildning för Studieorganisatör

Utbildningen som är 24 timmar bygger vidare på grundutbildningen och ska bidra till att vi fortlöpande utvecklar studieverksamheten. Den ger deltagaren möjlighet att erövra kunskaper så att hen med framgång kan driva och utveckal studieverksamhet i såväl den egna organisationen som tvärfackligt.

Målgrupp: Studieorganisatörer som gått grundutbildning för studieorganisatör

Ekonomi: Arbetsgivaren står för lön under hela utbildningen för förtroendevald som studieorganisatör på arbetsplatsen (FML § 7) Studieorganisatör för avdelning/region söker ledigt för fackliga studier och ersätts med utbildningsarvode eller förlorad arbetsförtjänst av sitt förbund.

Ingen kursavgift.

Kursupplägg: Kursen är på 24 timmar fördelat på 3 heldagar


Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
717114
Startdatum
15 november 2022
Veckodagar
Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
16
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Värmland (Gräsdalen)
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD
Cirkelledare
Blåvitt Elofsson