Hoppa till huvudinnehåll

Fördjupa din kunskap om alkohol- och drogrehabilitering 23 mars-2022

För dig som facklig medlem som vill öka din kunskap och samtidigt vara med och förbättra rehabiliteringsinsatserna på din arbetsplats

För dig som facklig medlem som vill öka din kunskap och samtidigt vara med och förbättra rehabiliteringsinsatserna på din arbetsplats. Höj kunskapsnivån i beroendefrågor. Lär dig navigera till rätt åtgärder. Förbättra prognosen till en lyckad rehabilitering. Få kunskap till kostnadseffektiva insatser.

Innehåll: Kursdeltagarna kommer att få en fördjupad kunskap om beroendeutveckling och samtidigt få en förståelse till varför vissa inte lyckas i sin rehabilitering och varför andra lyckas. Kursledare Mikael Karlsson och Fredrik Eriksson-Nordh från Fist Things Fist utbildning- och rehabiliteringscentrum i Grums. Mikael och Fredrik har arbetat de senaste 20 åren med utbildning, behandling och rådgivning kring alkohol- och drogproblem. De har ett nära samarbete med många arbetsplatser och företagshälsor i Värmland och Dalsland.

Ekonomi: Deltagaravgiften och ev förlorad arbetsförtjänst betalas av sändande organisation. Ansök snarast om ledigt från din arbetsgivare!

Kurslängd: Kursen är mellan 08.30-16 1 dag

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
717111
Startdatum
23 mars 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
08:30–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
25
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Värmland - Gräsdalen
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD
Pris
Gratis
Cirkelledare
Mikael Karlsson