Hoppa till huvudinnehåll

Om rasism 13-15 juni-2022

Temautbildning för medlemmar under 30 år

Om rasism

Beskrivning: Om rasism är en av temakurserna i LOs ungutbildningspaket. En kurs där vi diskuterar främlingsfientlighet, politiken bakom och allas rätt att vara olika.

Målgrupp: Medlemmar under 30 år.

Syfte: För att öka förståelsen bland medlemmarna för vad rasism är. För att öka kunskapen kring antirasistiskt och inkluderande arbete i praktiken. Bidra till att deltagarna själva och tillsammans med andra arbetar för att motverka rasismen i vardagen, i facket och i samhället.

Förkunskaper: Grundläggande facklig utbildning.

Ekonomi: Deltagare söker ledigt hos arbetsgivaren för studier. Ditt fackförbund står för förlorad arbetsförtjänst eller utbildningsarvode.

Kurslängd: Kursen är på 24 timmar, fördelat på 3 heldagar

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
717118
Startdatum
13 juni 2022
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
21
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Värmland - Gräsdalen
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD
Pris
Gratis
Cirkelledare
Jonas Skjören Lindén