Hoppa till huvudinnehåll

SAM - Systematiskt Arbetsmiljöarbete 21-22 april

För skyddsombud som genomgått BAM och har några års erfarenhet från arbetsmiljöarbete.

Utbildningen avser att ge praktiska kunskaper i hur man arbetar systematiskt med arbetsmiljön och integrerar detta i det dagliga arbetet. Genom utbildningen hoppas vi att du får användbara metoder och tips för att själv kunna utforma rutiner för att identifiera och åtgärda såväl fysiska som psykosociala risker i arbetsmiljön. Målsättningen är att du efter avslutad kurs ska kunna förstå och praktisera Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete.

Målgrupp:
Vi rekommenderar att man har genomgått BAM och helst har något års erfarenhet från arbetsmiljöarbete.

Kurslängd:
16 timmar fördelat på 2 heldagar, distansutbildning!

Ekonomi:
Deltagare söker ledigt med bibehållna löneförmåner enligt FML och AML (kap 6 §4 och 5) Ansök om ledighet snarast hos din arbetsgivare!

Deltagaravgift:
Deltagaravgiften är en kostnad som arbetsgivaren står för (AML kap §4). Viktigt att vi får rätt fakturaadress med organisationsnummer, postadress och mejl eller nummer till arbetsgivaren.

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
715719
Startdatum
21 april 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
18
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
Teams - ABF Karlstad
Karlstad
Pris
Gratis
Cirkelledare
Jan Friberg-WarthogAnnika Carlsson