Hoppa till huvudinnehåll

Medlem i facket 2 2-4 november

Medlemsutbildning för dig som gått Medlem i facket

Målgrupp:
Alla medlemmar som redan gått Medlem i facket

Innehåll:
Har du gått Medlem i facket och har ett intresse för samhälle och politik? Funderar du över den orättvisa världen vi lever i och undrar om det måste vara så? Vill du bygga ett gott samhälle där det råder jämlikhet och respekt för människovärdet? Medlem i facket 2 är i så fall en utbildning för dig!

Utbildningen handlar om att tänka fackligt kring makt, intresse och samverkan. Målet är att ge en röst åt sig själv, åt kamraterna på arbetsplatsen och värna det demokratiska samtalet. Syftet är att inspirera till handling och lägga grunden för fortsatta samtal. Ytterst handlar det om att värna det fackliga samhällsuppdraget - där du kan göra skillnad.

Ekonomi:
Man söker ledigt hos arbetsgivaren för studier.
Stipendiefond utbetalas 120 kr/timme, skattefritt
Deltagaravgiften betalas av respektive fackförbund
Studiematerial, lunch och fika ingår.

 

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
715642
Startdatum
02 november 2021
Veckodagar
Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
14
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Kristinehamn
Västerlånggatan 18 B 68130 KRISTINEHAMN
Pris
Gratis