Hoppa till huvudinnehåll

Tyst, tystare, tystnad

I en värld med ständig uppkoppling, stress och ett mediebrus som aldrig tar slut har tystnad blivit en bristvara. Behöver du mer tystnad i ditt liv, men vet inte riktigt hur du ska hitta den?

Vi vill med den här kursen öka medvetenheten kring din egen tystnad i vardagen samt uppmärksamma varför naturen och stillhet är så viktigt för vår kropp och hjärna.
Under fyra tillfällen testar, diskuterar och funderar vi kring olika sorters tystnad, spenderar tid utomhus och fördjupar oss i olika ämnen som påverkar tystnaden i vardagen.

Kursen är fördelad på fyra tillfällen där vi fördjupar oss i olika ämnen. Fika ingår i deltagaravgiften.

Träff 1: Vad är tystnad?
Träff 2: Skärmen – och hur den påverkar oss
Träff 3: Sömn och andning – basbehov som vi slarvar med
Träff 4: Den mest naturliga platsen för tystnad 

Deltagaravgift: Deltagaravgiften faktureras vid kursstart. Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen om så önskas, meddela detta vid din anmälan.
Om den som ska gå en kurs är under 18 år måste en förälder eller förmyndare anmäla den underårige.

Sista anmälningsdag: Tisdag 1 september
Kursen startar vid minst 6 anmälningar.

Obs! Det händer ibland att våra bekräftelsemail hamnar i Skräpposten istället för i Inkorgen. Så kolla i Skräpposten om du inte fått ditt mail i samband med din anmälan.

Covid 19: Med anledning av covid-19 och den globala pandemi som råder kommer vi följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber även dig att visa extra hänsyn. Kursen kommer hållas i en stor lokal där vi kan sprida ut oss utan nära fysiska möten och du deltar endast om du inte uppvisar några förkylningssymptom.

Vi förbehåller oss alla rättigheter att ställa in eller avbryta kursen om vi anser att det finns risk för onödig smittspridning. Om du själv väljer att avsluta ditt deltagande under kursens gång kommer vi självklart att betala tillbaka den del av kursavgiften som du inte utnyttjat.

Vid frågor eller funderingar kontakta Emelie på ABF i Munkfors
010 709 97 58 / munkfors@abf.se

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
711193
Startdatum
08 september 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
10
Plats
ABF Munkfors
Torget 1 68430 MUNKFORS
Pris
550 kr
Cirkelledare
Sonja Gustafsson
Anmäl dig