Hoppa till huvudinnehåll

Zombieöverlevnad

Vill du förbereda dig för andra slags kriser än de MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) varnar för? Då är detta en bokcirkel/överlevnadscirkel för dig!

Det här är en kamratcirkel som du själv och dina vänner kan hålla i, utan att vara varken Zombieexpert eller vana ledare. Det är som en vanlig bokcirkel där ni kapitel för kapitel tar er igenom boken hemma och däremellan träffas och diskuterar det ni läst. Till boken finns en enkel och utförlig studiehandledning med förslag på diskussionsfrågor och praktiska uppgifter som hjälper er igenom alla träffar. 


Zombieöverlevnad - din guide till apokalypsen är lättläst och rikligt illustrerad och går igenom allt ifrån vad en zombie är till hur man bäst svingar en yxa och hur det är att leva när världen ligger i ruiner.

Det är den första zombieöverlevnadsguiden för svenska förhållanden, fylld med fakta, tips och mängder av pedagogiska illustrationer av Jimmy Wallin.

Ni kommer lära er hur ni kan överleva i naturen och vad du behöver tänka på i en stad där samhällsfunktioner slutar att fungera. Vilka platser du bör bege dig till när zombierna kommer, hur du ska träna för att bäst klara dig och hur livet i en postapokalyptisk värld kan bli. Utöver det finns gedigna kapitel om hur människor reagerar i kriser och katastrofer och hur Sveriges katastrofberedskap ser ut.

Herman Geijer - zombieöverlevnadsexpert, har skrivit en underhållande faktabok "Zombieöverlevnad - din guide till apokalypsen" med utgångspunkt i forskning kring kriser och katastrofer som redan hänt. (Läs mer om Herman och Zombieöverlevnad här: https://nejtackzombies.wordpress.com/ )


Antal träffar: Cirkeln är uppbyggd kring 6 träffar á 3 studietimmar där praktiska övningar blandas med diskussioner kring det vi läst i boken, filmklipp och poddlyssning.


Kostnad: Boken "Zombieöverlevnad - din guide till apokalypsen" kostar ca 150:-
och ABF kan ge viss rabatt på materialkostnaden. Beroende på vilken lokal ni väljer att träffas i kan lokalkostnad tillkomma.


Cirkelstart: Cirkeln passar bäst för 4-8 personer 


Samla ihop de som du inte vill ska bli Zombiemat och starta din cirkel NU! Tillsammans är ni starkare än de odöda! 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
713933
Veckodagar
Tisdag
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
8
Plats
ABF Munkfors
Torget 1 68430 MUNKFORS
Pris
150 kr