Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Loppalong -Lär dig sticka en Loppakofta steg för steg


 

Välkommen på Loppalong med Limmo design och ABF Umeåregionen!


Tillsammans stickar vi Loppakoftan efter mönster designat av norska designern Ann Myhre

Vi kommer att släppa 6 filmer där vi steg för steg går igenom hur du gör för att sticka din egen Loppakofta. Från val av garn och färger till montering. Detta kommer att ske på en sluten grupp på Facebook. vi har ett diskussionsforum och där vi delar bilder och tankar under tiden vi stickar.

Mönster kan du köpa via Ravelry https://www.ravelry.com/patterns/library/damejakka-loppa---flea-a-ladys-cardigan Där hittar du även massor med olika förslag på färger och garner från dem som stickat Loppakoftan tidigare.

Designer Ann Myhre ger 25% rabatt på mönstret så när du anmält dig så får du en kod ämnat för detta som gäller fram till den 30:e september.

Du kan köpa en papperskopia av mönstret om du handlar på plats i Limmo designs ateljébutik i Brån 110, Vännäs. Hos Limmo hittar du även Rauma finullsgarn samt andra lämpliga garnkvalitéer att sticka av.

Anmälan sker via ABF www.abf.se eller ring 090-711600, 711609  då får du även en rabattkod för köp av mönstret digitaltHjärtligt välkomna till en stickcirkell med ABF/Limmo Design på distans

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
210880
Startdatum
16 september 2018
Veckodagar
Tisdag, Torsdag, Söndag
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
8
Medarrangör
ABF Umeåregionen- studieråd Umeå
Plats
Webb baserad
Pris
Gratis
Cirkelledare
Lillemor Elfgren
Anmäl dig