Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

We R singers Härnösand

WeR singer för vuxna

Artist och sångskola som bygger på team-workande metodik framtagen av Susanne Bertlin.
Susanne kan man se som sångcoach i Idol men har även hjälp artister i Melodifestivalen.

Denna grupp vänder sig till vuxna som vill utveckla sig inom sång och att våga stå framför en publik. Deltagarna får träna sång och dans i grupp eller i mindre grupper med hjälp från någon av ledarna Aeon Törnroos eller Frida Andersson Lind.

OBS!! Studiecirkeln kommer genomföras måndagar med start i slutet av januari 2018, eller så snart gruppen har uppnått sitt minimiantal. Anmälan gör du direkt till ledaren Aeon Törnroos via mail aeon.tornroos@gmail.com eller mobil 070-330 77 38 som även kan lämna mer information. Välkomna till en rolig och utvecklande studiecirkel.

I We R Singers jobbar vi med teambuilding och det stärker självförtroendet & självkänslan! Att få vara med i ett sammanhang, Att få skapa med andra, ,Att få kompisar, Att få växa i egen takt - tillsammans med andra. Vårt mål är att barn och vuxna får vara precis som de är och bli sedda med sina talanger på det vis varje individ behöver. Att bli trygg i att "jag duger som jag är" och "jag är lika unik som alla andra". /Susanne Bertlin

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
57016
Startdatum
24 september 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
20:15–21:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
2
Medarrangör
ABF Västernorrland avd. 168
Plats
Parketten ABF Härnösand
Ådalsvägen 15 87152 HÄRNÖSAND
Pris
1470 kr
Cirkelledare
Aeon Törnroos
Frida Andersson Lind
Anmäl dig