Hoppa till huvudinnehåll

Hemberedskap - när krisen är ett faktum

Vad gör du när krisen är ett faktum? När elen inte fungerar och du inte har rinnande vatten?

Med boken Hemberedskap och tillhörande studiefolder som bas, kan du nu träffa likasinnade och diskutera hur väl förberedda ni faktiskt är och vad du kan göra bättre. Boken är utgiven av Civilförsvarsförbundet och innehåller många tips på hur ni kan tänka vid en krissituation.


Material
I vanliga fall beställer vi material och du som deltagare hämtar detta hos oss men för att hjälpa till att minska alla kontaktytor beställer du boken själv till en kostnad på ca 150 kr och ser till att den är på plats innan första träffen. Du beställer den här: Boken om hemberedskap

Du behöver även en studiehandledning. Den kan du skriva ut här: Studiehandledning. Om du har problem med bok eller utskrift hör du av dig till oss så hjälper vi dig.


Vem kan delta?
Även om ni träffas via länk vänder sig denna cirkel till dig som bor i Sundsvalls eller Timrå kommun. Bor du på annan plats? Prata med ABF på din ort så hjälper de dig igång.


Upplägg
Vid första distansträffen kommer en representant från Civilförsvarsförbundet att delta som informerar och ger tips. Sedan träffas ni själva via länk. Detta är en s.k. nollcirkel där ni inte betalar någon deltagaravgift.

OBS! Alla träffar sker på distans! Den plattform ni kommer att använda heter Zoom, du får instruktioner hur du ska göra innan start.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
62403
Startdatum
20 april 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
7
Plats
ABF Västernorrland, Sundsvall
Östra Långgatan 17 85236 SUNDSVALL
Pris
150 kr
Anmäl dig