Hoppa till huvudinnehåll

Kyrkopolitisk studiecirkel

Lär dig veta mer om det kyrkopolitiska programmet?

Denna studiecirkel kommer lära dig veta mer inför kommande val om det nya socialdemokratiska kyrkopolitiska programmet från år 2020. Tillsammans med övriga i gruppen studerar ni materialet och diskuterar det innehåll som finns i arbetsmaterialet som varje deltagare får.

 

OM STUDIECIRKELN

Ett nytt kyrkopolitiskt program för Socialdemokraterna, beslutades om år 2020. Vi, Socialdemokraterna i Sköns- och Alnö församling, vill därför starta en studiecirkel på tre träffar för att diskutera och lära oss det tillsammans. Förtur att delta har S-kyrkopolitiker som bor i Sköns- och Alnö församlingar, men andra intresserade socialdemokrater är också välkomna i mån om plats.

Vi planerar att träffas en gång innan starten, utomhus vid Kyrkstugans Café vid Sköns kyrka, så att vi får ses på riktigt också. Lite allmän pepp om studiecirkeln och annat kring kyrkovalet kommer vi då att
kunna prata om och fika gott, någon gång under vecka 31, (2-8 augusti.) Datum och tid kommer senare. Det kyrkopolitiska programmet skickas till er när ni anmält er, som en pdf innan studiecirkeln startar, eller hämta det redan nu via denna länk.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
63901
Startdatum
18 augusti 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:30–19:30
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
2
Medarrangör
S-för Alnö, S-för Sköns Norra
Plats
Distans Sundsvall
SUNDSVALL
Pris
Gratis
Anmäl dig