Hoppa till huvudinnehåll

Styr ditt liv- Utveckla dig och dina relationer

Häng med på en personlig resa! I denna studiecirkel kommer ni prata om mindset och attityder, de fem olika kärleksspråken, men även prata om hälsa i allmänhet.

Gary Chapman är en bästsäljande författare som menar att det finns fem kärleksspråk, som olika individer använder för att visa sin kärlek och bekräftelse. För att leva tillsammans är det nyttigt att vi först identifierar vilket vårt eget kärleksspråk är, sedan vår partners. Detta för att vi ska kunna utveckla vår relation utifrån det behovet vår partner har. Denna kunskap kan vi applicera till våra andra relationer- vilka behov har de som jag älskar?

I denna studiecirkel tar cirkelledaren med deltagarna på en personlig resa, där grunden utgår från boken ”Kärlekens 5 språk”. Cirkelledaren kommer förutom bokens kapitel prata om mindset och attityder, verbal och ickeverbal kommunikation även prata om kost och näring, allt för att du ska kunna må så bra du bara kan. Under de fem cirkelträffarna kommer du även få göra en så kallad ”dreamboard” för att du ska drömma stort!


Cirkelledaren
Sandra Brodén är ansvarig cirkelledare. Sandra är massageterapeut och har studerat på kroppsterapiskolan. Hon är dessutom utbildad kostrådgivare samt har ett genuint intresse för hur tankens mindset påverkar den psykiska hälsan och välbefinnandet. Sandra lever med reflektionen att TANKEN ger KÄNSLAN vidare till AKTIVITET för att få de RESULTAT vi vill uppnå på alla plan i livet - hälsan, relationer och ekonomi.

Anmälan: Lämna din intresseanmälan till petra.akerlund@abf.se eller 060-64 10 63.
Start: Minst 6 personer, startar vid fulltalig grupp.
Kostnad: 1450 kr för fem träffar och boken ”Kärlekens fem språk” ingår i kostnaden.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
67239
Veckodagar
Tisdag
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
10
Plats
ABF Västernorrland Sundsvall
Östra Långgatan 17 85236 SUNDSVALL
Pris
1450 kr