Hoppa till huvudinnehåll

Förarintyg i båtnavigation med examination - startar 2021

Vill du lära dig allt som gäller säkerhet, navigation och vilka regler som gäller vid framförande av fritidsbåt? Ta en kurs i förarintyg hos oss!

Gå en grundkurs på distans i navigation för fritidsbåt med mål att bli examinerad och få ett förarintyg på dina nya kunskaper.

Med förarintyget i handen visar det att du uppnått grundläggande kunskaper i att framföra fritidsbåt inomskärs och i kustnära områden. I denna kurs får du bland annat lära dig att använda sk ”bestick”, läsa sjökort med tillhörande hjälpmedel, vilka lanternor din båt skall vara utrustad med, samt vilka ljudsignaler man kan få höra från andra båtar och vad de innebär.

Studiematerial
Studiematerialet vi kommer använda är författad av Jonas Ekblad och Börje Wallin. Kostnad för studie- och övningsbok, sjökort samt bestick är inklusive i kursavgiften. Har du studiematerial sedan tidigare meddela detta vid din anmälan eller kontakta vår administratör på ABF i Sundsvall.

Examination
Det finns även möjlighet att få examination utfärdad. Kostnad och hur det går till informerar ledaren Ulf Sjöberg om.

Då detta blir en distanskurs behövs två träffar för att gå igenom vissa delar i kursen hoppas vi kunna genomföra det den 22 mars. Mer information delges löpande. 

Våra lokaler är coronaanpassad på bästa sätt med plexiglas, skärmväggar samt att handsprit och munskydd finns att tillgå.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
63441
Startdatum
22 mars 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
6
Plats
ABF Västernorrland, Sundsvall
Östra Långgatan 17 85236 SUNDSVALL
Pris
2000 kr
Cirkelledare
Ulf Sjöberg
Anmäl dig