Hoppa till huvudinnehåll

Spanska för nybörjare (konversation), DISTANS

Lär dig spanska inför semesterresan

Välkommen att anmäla dig till en studiecirkel i spanska för nybörjare på distans!

På ett enkelt och lekfullt sätt övar vi ord och fraser för semestern. Vi upptäcker det praktiska vardagsspråket och fokuserar på ordförrådet och på det talade språket.


Antal träffar: 9 (förlagt på 1 kväll/vecka)
Deltagaravgift 950:-  Studiematerial: 360 kr

Startdatum är ej fastställt ännu.

Kursen hålls via Microsoft Teams och du behöver dator/platta med mikrofon och kamera samt internetuppkoppling. Programvaran Teams är gratis att ladda hem.

För mer information ring 0223-160 40 alternativt info.vasteras@abf.se

Rabatt:


Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem i Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Avanmälan
Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till tio arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
169379
Tidpunkt
18:00–19:45
Antal tillfällen
9
Antal lediga platser
8
Plats
Digitalt Teams
Pris
1310 kr
Cirkelledare
Jenny Eldstål
Anmäl dig