Hoppa till huvudinnehåll

Egyptisk magdans nybörjare/fortsättning HT 2020 Västerås

Orientalisk dans sägs vara den äldsta dansformen i världen, med rötter ända från faraonsk tid. Den ger en vacker hållning, mjukare kropp och är stärkande för både kropp och själ. Den orientaliska musiken innehåller många spännande rytmer, och det finns många olika slags musik, exempelvis oriental, shaabi, baladi, tablasolo, saidi, pop m. fl. När man blivit lite mer avancerad kan man i vissa av danserna använda attribut som t.ex. slöja, käpp eller fingercymbaler.

Vi jobbar med isolationsövningar, olika dansrörelser, kombinationer och en koreografi. Hela kroppen används i dansen, men med extra fokus på höftpartiet.

Kursen startar när den är fulltecknad och håller till på Culturen i Västerås
Förkunskap: För nybörjare samt för dig som tidigare har dansat 1-2 terminer
Kurslängd: 6 tillfällen (ojämna veckor). 6 x 2 studietimmar = 12 tim
Kursledare: Annelie Hultvi (läs mer på www.anneliehultvi.com ).


Med hänsyn till allergiker ber vi dig att under studiecirkeln undvika starka dofter samt nötter av alla slag.

Rabatt
Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem hos Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Avanmälan
Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till fem arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
166029
Startdatum
22 september 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:30–21:10
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
6
Plats
Kopparlundsgymnasiet
Sintervägen 6 72130 VÄSTERÅS
Pris
1450 kr
Cirkelledare
Annelie Hultvi
Anmäl dig