Hoppa till huvudinnehåll

Funktionsutbildning - Att vara kassör/revisor, distanskurs, 25 maj

Under våren erbjuder ABF Västerås kostnadsfria funktionsutbildningar för dig som har ett styrelseuppdrag i en förening. Vi anordnar kvällskurser på distans inom funktionerna ordförande, sekreterare/studieorganisatör, kassör/revisor samt en valberedningskurs. Kurserna ska ge en introduktion till de olika uppdragen.

Under våren erbjuder ABF Västerås gratis funktionsutbildningar för dig som har ett styrelseuppdrag i en förening. Vi anordnar kvällskurser på distans inom funktionerna ordförande, sekreterare/studieorganisatör, kassör/revisor samt en valberedningskurs.

Kurserna ska ge en introduktion till de olika uppdragen och är också tänkta att vara ett startskott för fortsatta studiecirklar i din förening. Målgruppen för detta tillfälle är personer som har förtroendeuppdrag som kassör eller revisor i sin förening och riktar sig både till dig som haft uppdraget en längre tid och till dig som nyligen har blivit vald till uppdraget.

Kursen är kostnadsfri och hålls på distans genom Teams. Du behöver egen dator/platta med mikrofon och högtalare samt en e-postadress för att kunna delta. Ledare för kursen är Carina Forsberg, tidigare verksamhetsutvecklare på ABF Västerås, med lång erfarenhet av att hålla i funktionsutbildningar.

Antalet platser är begränsat och deltagare från ABF:s medlemsorganisationer och samverkansparter prioriteras.

Sista anmälningsdatum är 19/5

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
167982
Startdatum
25 maj 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:30–21:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
13
Plats
Distans
Pris
Gratis
Cirkelledare
Carina Forsberg
Anmäl dig