Hoppa till huvudinnehåll

Funktionsutbildning - Valberedningen, distanskurs, 31 maj

Under våren erbjuder ABF Västerås kostnadsfria funktionsutbildningar för dig som har ett styrelseuppdrag i en förening. Vi anordnar kvällskurser på distans inom funktionerna ordförande, sekreterare/studieorganisatör, kassör/revisor samt en valberedningskurs. Kurserna ska ge en introduktion till de olika uppdragen.

Under våren erbjuder ABF Västerås gratis funktionsutbildningar för dig som har ett styrelseuppdrag i en förening. Vi anordnar kvällskurser på distans inom funktionerna ordförande, sekreterare/studieorganisatör, kassör/revisor samt en valberedningskurs.

Kurserna ska ge en introduktion till de olika uppdragen och är också tänkta att vara ett startskott för fortsatta studiecirklar i din förening. Målgruppen för detta tillfälle är personer som valda till att sitta i valberedningen i sin förening och riktar sig både till dig som haft uppdraget en längre tid och till dig som nyligen har blivit vald till uppdraget.

Kursen är kostnadsfri och hålls på distans genom Teams. Du behöver egen dator/platta med mikrofon och högtalare samt en e-postadress för att kunna delta. Ledare för kursen är Rikard Eriksson,  verksamhetsutvecklare på ABF Västerås.

Antalet platser är begränsat och deltagare från ABF:s medlemsorganisationer och samverkansparter prioriteras.

Sista anmälningsdatum är 24/5

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
169669
Startdatum
31 maj 2022
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:30–21:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
18
Plats
Distans
Cirkelledare
Rikard Eriksson
Anmäl dig