Hoppa till huvudinnehåll

Grundläggande cirkelledarutbildning, 6/2, Distans

Det första steget i ABF:s kostnadsfria utbildning för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli. Rekommenderas också för dig som är studieorganisatör i en förening. Genomförs på distans genom en digital plattform.

Sista anmälan till detta tillfälle är 30:e januari. För att kunna delta behöver du tillgång till en dator eller platta med mikrofon samt internetuppkoppling. Smartphone fungerar men rekommenderas ej pga det lilla formatet. Anslutningsinformation skickas via e-post ett par dagar innan utbildningstillfället.

INNEHÅLL:
Folkbildningens kännetecken
ABF:s historia
Studiecirkelns pedagogik
Att vara ledare
En fungerande grupp
ABF:s riktlinjer
Praktiska frågor om rapportering, e-lista mm.

Utbildningen riktar sig till alla verksamma cirkelledare/handledare inom ABF. Även du som ännu inte är cirkelledare, men nyfiken på att bli, kan anmäla dig. Utbildningen rekommenderas också till dig som är studieorganisatör i en förening.

Den här utbildningen vill vi att ALLA våra ledare ska ha gått!

ABF vill med utbildningen ge dig som ledare/handledare/studieorganisatör en inblick i ABF:s värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll inom folkbildningen innebär.

Det här är det första steget i vår utbildning för cirkelledare och efter genomförd utbildning har du möjlighet att delta i våra fortsättningsutbildningar för att få ytterligare kunskaper. Efter avslutad kurs erhåller deltagarna ett intyg på genomgången kurs.

Utbildningen är kostnadsfri!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
169444
Startdatum
06 februari 2022
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
18
Plats
Distans
Cirkelledare
Rikard Eriksson
Anmäl dig