Hoppa till huvudinnehåll

Grundläggande cirkelledarutbildning, KVÄLLSKURS PÅ DISTANS, 30/3+6/4

Det första steget i ABF:s kostnadsfria utbildning för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli. Rekommenderas också för dig som är studieorganisatör i en förening. Det här utbildningstillfället genomförs på distans under två onsdagskvällar

Utbildningen riktar sig till alla verksamma cirkelledare/handledare inom ABF. Även du som ännu inte är cirkelledare, men nyfiken på att bli, kan anmäla dig. Utbildningen rekommenderas också till dig som är studieorganisatör i en förening.

Den här utbildningen vill vi att ALLA våra ledare ska ha gått!

ABF vill med utbildningen ge dig som ledare/handledare/studieorganisatör en inblick i ABF:s värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll inom folkbildningen innebär.

Det här är det första steget i vår utbildning för cirkelledare och efter genomförd utbildning har du möjlighet att delta i våra fortsättningsutbildningar för att få ytterligare kunskaper. Efter avslutad kurs erhåller deltagarna ett intyg på genomgången kurs.

INNEHÅLL:
Folkbildningens kännetecken
ABF:s historia
Studiecirkelns pedagogik
Att vara ledare
En fungerande grupp
ABF:s riktlinjer
Praktiska frågor om rapportering, e-lista mm.

Utbildningen är kostnadsfri och hålls via en digital plattform. För att kunna delta behöver du tillgång till en dator eller platta med mikrofon samt internetuppkoppling. Smartphone fungerar men rekommenderas ej pga det lilla formatet. Anslutningsinformation skickas via e-post ett par dagar innan utbildningstillfället.

Sista anmälningsdatum är den 21:a mars.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
169449
Startdatum
30 mars 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:30–21:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
19
Plats
Distans
Cirkelledare
Rikard Eriksson
Anmäl dig