Hoppa till huvudinnehåll

Italienska grundnivå

Buongiorno!
Är du sugen på att fräscha upp dina kunskaper i italienska? Eller har du kanske redan läst Italienska för nybörjare?
Du kanske har läst språket i skolan eller använt dig av lite italienska under resor och känner att du gärna skulle vilja lära dig lite mer om grunderna.
Vi erbjuder en grundnivå där stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Du har redan ett enkelt ordförråd, har lärt dig olika sätt att ställa frågor på och kan kanske böja några verb. Med kurslitteraturen som stöd arbetar vi med övningar av olika slag och tränar på att använda vardagsspråket.

Kursen startar när den är fulltecknad och håller till på ABF Lära och Jobb. Vi skickar kallelse/inbetalningskort inför kursstart som blir när minst 6 deltagare är anmälda.
Kurslängd: 8 tillfällen. 8 x 3 studietimmar = 24 tim.
Deltagaravgift: 995 :- exklusive studiematerial. Möjlighet finns att köpa textboken Subito via ABF. Meddela detta i din anmälan om du önskar köpa detta.

--------------------------------------------------------
Möjlighet finns att dela upp deltagaravgiften.

Med hänsyn till allergiker ber vi dig att under studiecirkeln undvika starka dofter samt nötter av alla slag.

Rabatt
Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem hos Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Avanmälan
Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till fem arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
160925
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
12
Plats
ABF I Culturen
Sintervägen 6 72130 VÄSTERÅS
Pris
995 kr
Anmäl dig