Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Medicinsk Qigong Fortsättning Falköping

Den här cirkeln är till för dig som redan klarat av nybörjar-steget och lärt dig grunderna i Qigong. Du får lära dig nya rörelser och att självbehandla enkla krämpor och besvär! Även denna gången ingår meditation och den kinesisk massagen!

De nya Qigongrörelserna är mera inriktade på enskilda organ och funktioner i kroppen och blir värdefulla komplement till det du redan kan. För dig som är nyfiken på den traditionella kinesiska medicinen och vill lära dig mer blir detta en utmärkt möjlighet till fördjupning.

Du får lära dig 8 nya Qigongrörelser som behandlar enskilda funktioner i kroppen och testa att behandla ett antal energipunkter. Med den kunskapen kan du behandla dig själv och närstående!

Qigong är förebyggande och stärkande. Lugna och meditativa rörelser gör din fysik bättre och du ökar din psykiska balans.

Det moderna livet blir inte sällan ett hot mot vår hälsa och då behöver vi motkrafter som får oss att slappna av, bli lugna och må väl. Qigong reducerar stress, verkar blodtrycksänkande och lugnande. Det stärker immunförsvaret och kroppens organ.


Anmäl dig till ABF 0510-213 07 eller här på hemsidan eller vår ledare
ove.ivarsen@telia.com, mobil: 070-558 27 95

Tänk på våra allergiker – parfymfritt i lokalen!

ABF i Samarbete med Qigong i Skaraborg

Facebook: Qigong i Skaraborg

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
220540
Startdatum
Veckodagar
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
18
Medarrangör
Qigong i Skaraborg
Plats
ABF Falköping
Bangatan 14 52143 FALKÖPING
Pris
620 kr
Cirkelledare
Anmäl dig